Meny
Maten förbokas och sällskapet enas om vilken rätt som skall ätas, minimum 10 p.
Vi anpassar rätterna vid allergier och speciella önskemål, anmäl detta vid bokning.
Menyn serveras löpande med justeringar under 2025, vi reserverar oss för eventuella ändringar under årets gång.
Förrätter
Jordärtskocksoppa med syltade kamtareller och smördegsgrissini 145:-- GL
Råraka med löjrom från bottenviken med vispad créme fraiche och hackad rödlök 195:-- GL
Toast med paté på dovhjort, waldorfsallad, örter och hasselnötsolj 170:--
Varmrätter
Bakad Gös, rödbetor, dillslungad fänkål, gorgonzolasås och ångad potatis 295:-- L
Helstekt fläskfilé, potatiskrokett, portvinsås och säsongsprimörer 295:-- LÄ
Triss i Blomkål: Ugnsbakad blomkålsbiff på rostad blomkålscréme, toppas med blomkålscouscous smaksatt med citron och persilja 245.-- LÄ
Desserter
Tonkapannacotta med syltade blåbär och havreflarn 115:-- LG
Vaniljglass med bär och mandelbiscotti 115:-- LGÄM/N
Vispad chokkladcréme med hallonkompott och maräng 115:-- LÄ
G = gluten
L = mjölkprotein
M/N = mandel/nötter
Ä = ägg
Vi serverar svenskt kött och MSC/MSA- certifierad fisk och skaldjur.
I mån av tillgång använder vi oss av lokal/närproducerade råvaror och ekologiskt odlade produkter.