Meny
Maten förbokas och sällskapet enas om vilken rätt som skall ätas, minimum 10 p.
Vi anpassar rätterna vid allergier och speciella önskemål, anmäl detta vid bokning.
Menyn serveras löpande med justeringar under 2025, vi reserverar oss för eventuella ändringar under årets gång.
Förrätter
Créme Ninon ( grön ärtsoppa ) marinerade kräftstjärtar och smördegsgrissini 145:-- GL
Råraka med löjrom från bottenviken med vispad créme fraiche och hackad rödlök 195:-- GL
Oxcarpaccio, rostade pinjefrön, riven parmesanost och ruccola 170:--
Varmrätter
Fjällröding med örtstompad potatis, dillslungad fänkål, bakade körsbärstomater och vitvinsås 295:-- L
Helstekt fläskfilé, potatiskrokett, murkelsås och säsongsprimörer 295:-- L
Triss i Blomkål: Ugnsbakad blomkålsbiff på rostad blomkålscréme, toppas med blomkålscouscous smaksatt med citron och persilja 245.-- LÄ
Desserter
Vaniljpannacotta med rabarbergelé och havreflarn 115:-- LG
Jordgubbar med vaniljglass och mandelbiscotti 115:-- LGÄM/N
Vispad chokkladcréme med hallonkompott och maräng 115:-- LÄ
G = gluten
L = mjölkprotein
M/N = mandel/nötter
Ä = ägg
Vi serverar svenskt kött och MSC/MSA- certifierad fisk och skaldjur.
I mån av tillgång använder vi oss av lokal/närproducerade råvaror och ekologiskt odlade produkter.